Vés al contingut

Llibre de cuina/Receptes/Pastís de 3 xocolates amb maduixes

Pastís de 3 xocolates amb maduixes
Categoria:
Dolços
Racions:
4 racions
Nivell calòric:
Alt
Temps:
30 min
Dificultat:
Fàcil
Tècnica principal:
Escalfat
Informació de la taula
Informació de la taula

El pastís de 3 xocolates amb maduixes és una recepta dolça que no necessita d'enfornat i que es presenta com una preparació idònia per a celebracions i aniversaris.

Ingredients[modifica]

Estris necessaris[modifica]

Calen un motlle d'uns 20-25 cm, una batedora, una olla, cassons, bols, culleres i forquilles.

Preparació[modifica]

En primer lloc, piqueu o tritureu les galetes fins que quedin en pols, i després poseu-les amb mantega calenta (aquesta al fons del bol).

Per altra banda, barregeu la totalitat de nata i llet. D'aquesta mescla, 500 mL els separareu i posareu al foc uns 7-8 (sense deixar de remenar) juntament amb la xocolata blanca i dels sobres de quallada.

Passats els minuts, afegiu 500 mL de mescla de nata i llet, més la xocolata amb llet, 50 gr de sucre i un altre sobre de quallada. Seguiu remenant uns minuts més, i procediu a abocar els 500 mL restants, la xocolata negra, l'últim sobre de quallada i els 75 gr de sucre que quedaven.

En penúltima instància, poseu les galetes amb mantega al fons del motlle, ompliu amb la massa del pastís i deixeu refredar. En darrer lloc només caldrà tallar les maduixes i posar-les pel damunt.

Referències[modifica]

Valladares, Franc; Neguaz, Yassin. «Concurs "Fem bullir l'olla 2015"» (en castellà). Consell Comarcal del Baix Empordà, 2015.