Vés al contingut

Guia Ubuntu/Notificació de correu

Notificació de correu (mail-notification) és un programa per monitorar les vostres bústies de correu.

Quan arriba un nou correu, la notificació del correu avisa mostrant una icona a l'àrea de notificació. D'altra banda, un resum de correu també serà mostrat a la icona d'aquest, alhora que es reprodueix un so. funciona perfectament amb l'àrea de notificació de Gnome, l'àrea de notificació del Xfce4 i també amb KDE.


L'Avisador de correu pot controlar diverses bústies al mateix temps, i dóna suport a Evolution, Gmail, IMAP, Maildir, mbox, MH, els productes de Mozilla (Mozilla, SeaMonkey, Thunderbird, ...), POP3, Sylpheed, Windows Live Hotmail i Yahoo bústies de correu.


Un cop instaŀlat, el trobareu al menú Internet - Avisador de correu. Suporta POP3 i, a més, també funcions avançades tals com IMAP connexions SSL / TLS (en banda o al port per separat), SASL i autenticació APOP, i l'extensió IMAP IDLE.

És molt senzill de configurar (bàsicament només us cal saber el vostre correu i contrasenya) i el podreu instaŀlar amb el Centre de Programari de l'Ubuntu.

  • Tingueu en compte això: Si utilitzeu Thunderbird, el gestor de correu per defecte de l'Ubuntu, ja hi té un avís automàtic cada cop que rebreu un correu. Aleshores, no us caldrà instaŀlar l'avisador de correu.