Guia Ubuntu/Jocs amb Ubuntu Budgie

Salta a la navegació Salta a la cerca

Durant els dos últims anys, Linux s'ha convertit en una plataforma de jocs de primera classe gràcies al fet de que Valve (https://www.valvesoftware.com/en/) ha aportat la seva plataforma Steam (https://store.steampowered.com/) a Linux. Al gener del 2019 l'Steam tenia més de 30.000 videojocs d'alta qualitat disponibles. Ubuntu Budgie és totalment compatible amb Steam per a Linux. Podreu descarregar Steam al centre de Programari d'Ubuntu Budgie o utilitzar el Gestor de Paquets Synaptic.

Amb Lubuntu podreu utilitzar el Gestor de paquets Muon per instaŀlar Steam o amb altres distribucions també Discover o qualsevol gestor de paquets Linux.

Steam significa un pas important per als jocs a Linux. Tant si us interessen els simuladors de vol, les curses de cotxes, FPS (caceres d'enemics), saltar i córrer o jocs de cartes, sempre trobareu alguna aplicació que us entretindrà. Ara bé, Steam no és la única plataforma per a jugar amb Linux. També hi a jocs disponibles al centre de Programari propi d'Ubuntu i també existeixen altres plataformes semblants a Steam. Si voleu més informació de Jocs amb Ubuntu us convidem a que feu una ulla a la Guia de Jocs amb Ubuntu que són totalment compatibles amb Ubuntu Budgie, Lubuntu, Xubuntu o qualsevol derivat d'Ubuntu:

https://ca.wikibooks.org/wiki/Guia_Ubuntu/%C3%8Dndex_Jocs