Vés al contingut

Guia Ubuntu/Índex Xubuntu 11.04/avisador de correu

Notificació de correu eś un programa per monitorar les vostres bústies de correu.

Quan arriba un nou correu, la notificació del correu avisa mostrant una icona a l'àrea de notificació. D'altra banda, un resum de correu també serà mostrat a la icona d'aquest, alhora que es reprodueix un so.


L'Avisador de correu pot controlar diverses bústies al mateix temps, i dóna suport a Evolution, Gmail, IMAP, Maildir, mbox, MH, els productes de Mozilla (Mozilla, SeaMonkey, Thunderbird, ...), POP3, Sylpheed, Windows Live Hotmail i Yahoo bústies de correu.


Avisador de correu suporta POP3 i, a més, també funcions avançades tals com IMAP connexions SSL / TLS (en banda o al port per separat), SASL i autenticació APOP, i l'extensió IMAP IDLE.

És molt senzill de configurar (bàsicament només us cal saber el vostre correu i contrasenya) i el podreu instaŀlar amb el Centre de Programari de l'Ubuntu. Una icona representada per un sobre, a la part superior del navegador, us donarà accés a la configuració i verificació de les notificacions de correu.

  • Tingueu en compte això: Si utilitzeu Thunderbird, el gestor de correu per defecte de l'Ubuntu, ja hi té un avís automàtic cada cop que rebreu un correu. Aleshores, no us caldrà instaŀlar l'avisador de correu.