Guia Ubuntu/Índex Jocs/Estratègia

Dota 2 Disponible Steam. Gratuït.


Dota va començar com una modificació per Warcraft 3 i ha acabat sent un dels jocs més jugats online.

És de l'estil del league of legends i no li té res a envejar.

MENU APRENDER el teniu que veure i utilitzar abans de jugar.

MENU VER hi trobareu "torneos" i "partidas en curso".

MENU HEROES podreu veure i provar tots els personatges del jocs. Per tal d'avaluar quin us va millor.

MENU TIENDA Aquí es poden comprar objectes, armes i fins hi tot personatges.

A la part inferior esquerra hi ha el botó JUGAR A DOTA. Si el premeu podreu fer partides amb bots o bé VER SALAS per unir-se a partides online i CREAR SALAS si voleu crear la vostra pròpia partida.

Si sou un grup d'amics i voleu fer la vostra partida és ven senzill que un de vosaltres crei una sala i el s altres s'uneixin.


Pingus Disponible al Programari. Gratuït.


Pingus

Pingus és un videojoc en 2D inspirat en el videojoc Lemmings i creat per Ingo Ruhnke, també creador del SuperTux.

Aquest és un joc que farà la delícia dels petits de la casa i dels no tant petits. Al igual que el SuperTux, es pot instal·lar fàcilment amb Centre de programari de l'Ubuntu.

L'objectiu de Pingus és conduir un grup de pingüins petits en un temps determinat d'un punt inicial del nivell a la sortida. En el procés, cal dirigir molts pingüins per davant en obstacles, abismes i trampes perquè un nombre fixat arribi a la sortida.

El joc es basa en un sistema de trencaclosques. L'objectiu es guiar una sèrie de pingüins a un iglú als diferents nivells. A cada nivell hi ha una sèrie d'obstacles que hauran de superar. El jugador no té control del moviment, solament pot donar ordres com les de construir un pont, excavar, saltar, etc. Segons el nivell, només es pot fer un determinat nombre d'ordres.


0 A.D. Disponible al Programari. Gratuït.

Si no el trobeu al vostre gestor de programari, també el podreu instaŀlar amb el Terminal:

sudo apt install 0ad

0 A.D.

0 A.D. és un joc lliure d’estratègia en temps real que està sent desenvolupat per Wildfire Games. En ell, podreu escollir entre sis civilitzacions històriques (romans, cartaginesos, celtes, grecs, íbers i perses), cadascuna amb les seves característiques pròpies.

El seu nivell gràfic i sonor ja és molt alt. Podeu observar-ho al vídeo següent: http://www.youtube.com/watch?v=DxB67Vp8_mI


FreeCol Disponible al Programari. Gratuït.

Freecol és un joc en l'esperit de la civilització que té lloc en un context colonial. Colonitzar un nou món, construir ciutats, el comerç o la lluita amb els nadius i altres civilitzacions europees, el comerç amb el seu país d'origen fins que estigui llest per lluitar per la seva independència!

FreecolWidelands Disponible al Programari. Gratuït.

Widelans és un clon de Settlers II molt ben fet, en molts aspectes supera a l'original.

El jugador ha de crear camins per poder comunicar les diferents parts del campament i als extrems dels camins sempre hi ha d'haver una bandera. Els habitants, les mercaderies i els recursos circulen entre les banderes mitjançant una cadena humana. El jugador pot establir les prioritats del transport, sigui menjar o ferro o matèries primeres, aquest aspecte és vital per definir qui serà el guanyador.