Categories de seguiment

Salta a la navegació Salta a la cerca

Aquesta pàgina llista les categories de seguiment que s'omplen automàticament pel programari MediaWiki. Es poden canviar els seus noms modificant els missatges del sistema corresponents en l'espai de noms MediaWiki.

Categoria de seguiment Nom del missatge Criteris d'inclusió de categoria
Pàgines amb enllaços a fitxer trencats(42 P)broken-file-categoryLa pàgina conté un enllaç de fitxer trencat (un enllaç per inserir un fitxer quan aquest fitxer no existeix).
Pàgines amb arguments duplicats en utilització de plantilles(8 P)duplicate-args-categoryLa pàgina conté crides a plantilles que fan servir duplicats d'arguments, com ara {{foo|bar=1|bar=2}} o {{foo|bar|1=baz}}.
Pàgines on s'ha excedit la profunditat d'expansió(1 P)expansion-depth-exceeded-categoryLa pàgina ha excedit la profunditat màxima d'expansió.
Pàgines amb massa crides de parser function(buit)expensive-parserfunction-categoryLa pàgina utilitza massa funcions d'analitzador costoses (com #ifexist). Vegeu Manual:$wgExpensiveParserFunctionLimit.
Categories ocultes(5 C)hidden-category-categoryLa categoria conté __HIDDENCAT__ en el contingut de la pàgina, fet que impedeix que aparegui en la caixa d'enllaços de categoria a les pàgines per defecte.
Pàgines indexades(buit)index-categoryLa pàgina conté un __INDEX__ (i és en un espai de noms on està permès) i per tant està indexat per robots quan normalment no ho seria.
Pàgines on s'ha excedit el recompte de nodes(buit)node-count-exceeded-categoryLa pàgina ha excedit el compte màxim de nodes.
Pàgines no indexades(88 P)noindex-categoryLa pàgina conté una paraula màgica __NOINDEX__ (i és en un espai de noms on està permesa) i per tant no està indexada per robots.
Pàgines amb arguments formatnum no numèrics(buit)nonnumeric-formatnumLa pàgina conté un argument no numèric per a la funció formatnum.
Pàgines que contenen arguments de plantilla que s'han omès(buit)post-expand-template-argument-categoryLa pàgina és més gran que $wgMaxArticleSize després d'expandir un argument de plantilla (quelcom entre claus triples, com ara {{{Foo}}}).
Pàgines on s'excedeix la mida d'inclusió de les plantilles(buit)post-expand-template-inclusion-categoryLa mida de la pàgina és més gran que $wgMaxArticleSize un cop expandides totes les plantilles, per tant algunes plantilles no s'han expandit.
Pàgines amb títols a mostrar ignorats(2 P)restricted-displaytitle-ignoredLa pàgina té un {{DISPLAYTITLE}} que ha estat ignorat perquè no és equivalent al títol actual de la pàgina.
Pàgines que utilitzen «=» com a plantilla(buit)template-equals-categoryLa pàgina conté {{=}}, però en aquest wiki no expandeix a =. Aquest ús és obsolet. En una versió futura del MediaWiki s'implementarà {{=}} com a funció d'anàlisi.
Pàgines amb bucles de plantilla(buit)template-loop-categoryLa pàgina conté un bucle de plantilles, és a dir, una plantilla que s'inclou a si mateixa recursivament.
Pàgines en què s'excedeix el límit de profunditat de substitució(buit)unstrip-depth-categoryLa pàgina excedeix el límit de profunditat de substitució.
Pàgines en què s'excedeix el límit de mida de substitució(buit)unstrip-size-categoryLa pàgina excedeix el límit de mida de substitució.
Pàgines que usen Timeline(2 P)timeline-tracking-categoryThe page includes a <timeline> tag
Pages using WikiHiero(buit)wikhiero-usage-tracking-categoryThis category is automatically added to pages that use WikiHiero extension
Pàgines amb errors a les referències(6 P)cite-tracking-category-cite-errorLes pàgines en aquesta categoria tenen errors d’ús de les etiquetes de referències.
Pàgines amb errors de marcatge de sintaxi(5 P)syntaxhighlight-error-categoryThere was an error when attempting to highlight code included on the page.
Pages using deprecated enclose attributes(buit)syntaxhighlight-enclose-categoryThe syntaxhighlighting on the page uses deprecated enclose syntax.
Pages using deprecated source tags(58 P)syntaxhighlight-source-categoryThe syntaxhighlighting on the page uses deprecated source tags.
Pàgines que transclouen seccions inexistents(buit)lst-invalid-section-categoryLa pàgina utilitza una funció analitzadora #lst o #lsth que fa referència a una secció que no existeix en una pàgina donada.
Pages using deprecated score attributes(buit)score-deprecated-categoryThese pages use options provided by the Score extension which are deprecated. These are: "override_audio", "override_ogg", and "override_midi".
Pàgines que usen Score(buit)score-use-categoryThese pages use the Score extension.
Pàgines amb errors de renderització de partitures(1 P)score-error-categoryUna error s'es produita al moment del rendut de la particion.
TemplateStyles stylesheets with errors(buit)templatestyles-stylesheet-error-categoryThe TemplateStyles stylesheet has an error.
Pages with TemplateStyles errors(buit)templatestyles-page-error-categoryThere was an error when processing a <templatestyles/> tag on the page.
Llistes de lliurament de MassMessage(buit)massmessage-list-categoryThe page is a delivery list for the MassMessage extension.
Fitxers sense llicència de lectura mecànica(3 F)commonsmetadata-trackingcategory-no-licenseEl fitxer no té cap plantilla de llicència de lectura mecànica.
Fitxers sense descripció de lectura mecànica(2 F)commonsmetadata-trackingcategory-no-descriptionEl fitxer no té cap plantilla d'informació de lectura mecànica, o el camp de descripció no està omplert.
Fitxers sense autor de lectura mecànica(2 F)commonsmetadata-trackingcategory-no-authorEl fitxer no té cap plantilla d'informació de lectura mecànica, o el camp d'autor no està omplert.
Fitxers sense origen de lectura mecànica(2 F)commonsmetadata-trackingcategory-no-sourceEl fitxer no té cap plantilla d'informació de lectura mecànica, o el camp d'origen no està omplert.
Fitxers sense patent llegible per màquines(buit)commonsmetadata-trackingcategory-no-patentEl fitxer no té una plantilla de patent llegible per màquina.
Pàgines amb errors en l'etiqueta math(10 P)math-tracking-category-errorPages in this category have errors in the usage of math tags.
Pages with math render errors(10 P)math-tracking-category-render-errorPages in this category have rendering errors in the math tags.
Pages that use a deprecated format of the chem tags(buit)math-tracking-category-mhchem-deprecationPages in this category use a deprecated format of the chem tags
Pages that use a deprecated format of the math tags(buit)math-tracking-category-texvc-deprecationPages in this category use a deprecated format of the math tags
Pàgines amb etiquetes de coordenades amb format incorrecte(buit)geodata-broken-tags-categoryThe page has a malformed {{#coordinates:}} tag.
Pàgines amb valor de globus desconegut(buit)geodata-unknown-globe-categoryThe page uses an unknown value of the globe parameter for coordinates.
Pàgines amb valor de regió no vàlid(buit)geodata-unknown-region-categoryThe page uses an invalid value of the region parameter for coordinates.
Pàgines amb tipus de coordenades desconegut(buit)geodata-unknown-type-categoryThe page uses an unknown value of the type parameter for coordinates.
La categoria està inhabilitadadiscussiontools-comments-before-first-heading-categoryLa pàgina de discussió conté comentaris en la secció inicial (abans del primer encapçalament). Això pot provocar que la secció inicial o els comentaris no es mostrin correctament, especialment en la versió per a mòbils i en aplicacions mòbils.
Pàgines amb errors de script(3 P)scribunto-common-error-categoryHi ha hagut un error en processar els mòduls inclosos a la pàgina.
Mòduls Scribunto amb errors(buit)scribunto-module-with-errors-categoryEl mòdul conté un error.
Pàgines amb propietats no resoltes(buit)unresolved-property-categoryAquesta categoria mostra les pàgines que fan referència a propietats de Wikidata que no es poden trobar ni per l'identificador ni per l'etiqueta.
Redireccions associades amb un element de Wikidata(buit)connected-redirect-categoryAquesta categoria llista les pàgines de redirecció associades amb qualque element de Wikidata.
Pàgines amb mapes(1 P)kartographer-tracking-categoryLa pàgina inclou un mapa
Pàgines amb errors en els mapes(buit)kartographer-broken-categoryLa pàgina inclou un mapa amb utilització no vàlida
Pàgines que utilitzen Phonos(buit)phonos-tracking-categoryLa pàgina utilitza l'extensió Phonos.
Pàgines amb errors de renderització Phonos(buit)phonos-error-categoryS'ha produït un error en renderitzar Phonos.
Pàgines amb gràfics(buit)graph-tracking-categoryLa pàgina inclou una etiqueta <graph>.
Pàgines amb gràfics desactivats(buit)graph-disabled-categoryLa pàgina inclou una etiqueta <graph> que està temporalment desactivada (T334940).
Pàgines que usen enllaços màgics d'ISBN(135 P)magiclink-tracking-isbnAquesta pàgina utilitza enllaços màgics ISBN. Vegeu mediawiki.org per saber com canviar-los.
Pàgines que usen enllaços màgics RFC(1 P)magiclink-tracking-rfcAquesta pàgina utilitza enllaços màgics RFC. Vegeu mediawiki.org per saber com canviar-los.
Pàgines que usen enllaços màgics PMID(1 P)magiclink-tracking-pmidAquesta pàgina utilitza enllaços màgics PMID. Vegeu mediawiki.org per saber com canviar-los.