Discussió:Toki pona

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

El canviem a la nova organització de sub-pàgines o el deixem així? --Vedranell 19:47 21 jul, 2005 (UTC)

Deixem-ho així de moment. Primer hem d'aconseguir un volum de llibres adequat--Arturo Reina 20:24 22 jul, 2005 (UTC)

hola,
veig que ja ha passat un temps des que vau discutir-ho. si voleu em comprometo a anar reorganitzant el curs per lliçons (com a la v. anglesa) poc a poc. a més a més el servidor es "queixa" quan un article és massa llarg:
WARNING: This page is 128 kilobytes long; some browsers
may have problems editing pages approaching or longer
than 32kb. Please consider breaking the page into
smaller sections.
si em doneu llum verda em poso manos a la obra procurant que el procés sigui el menys enutjós possible.
--ArinArin 11:44 21 set, 2005 (UTC)
No hi ha problema. Ara ja tenim un volum prou important (quan va haver aquesta discussió recordo que no hi havia més de 4 manuals). --Arturo Reina 16:50 21 set, 2005 (UTC)
A mi em sebla bé reorganitzar. Com diu el missatge del programari, les pàgines massa llargues (sembla ser) que no es llegeixen bé en tots els navegadors... i la lectura és més fàcil si està organitzat en subpàgines :) --Vedranell 10:35 25 set, 2005 (UTC)

Forma de mostrar les solucions[modifica]

N'ArinArin va començar la feixuga tasca de moure les diferents seccions a subpàgines com es pot comprovar a la discussió immediatament superior. En fer-ho, va posar els solucions tapades en negre al costat dels enunciats, tal com explica en aquest avís que trasllado aquí des de la pàgina principal del viquillibre:


Avís: Aquest viquillibre està sent reestructurat en subpàgines. El text continu original, però, es conserva complet aquí mateix mentres la reestructuració no s'hagi finalitzat.

A les lliçons reestructurades els exercicis tenen les solucions al costat ocultes per una franja negra així. Per a veure la solució només cal seleccionar la franja passant per sobre el ratolí amb el botó de selecció apretat.

---

Acabo de traslladar les ultimes seccions que quedaven però no he usat el mateix format de solucions perquè he pensat que potser algú vol imprimir el llibre. ¿Com us sembla que ho resolguem? De moment he traslladat les solucions a /Solucionari. --Álvaro M 18:09, 9 jul 2006 (UTC)

hola. em sembla perfecta la raó que dones. les bandes negres les vaig fer amb una mentalitat massa de pantalla i no vaig pensar en la impressió. a mi l'opció del solucionari ja em sembla bé. --ArinArin 09:28, 27 set 2006 (UTC)
Val, doncs canvio l'estat de desenvolupamnent a 75% fins que ho puguem acabar :) --Álvaro M 15:29, 28 set 2006 (UTC)