Discussió:Cooperativisme a Catalunya, federació farmacèutica

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Viquitexts vs Viquillibres[modifica]

He tret la plantilla de trasllat a Viquitexts. L'autor afirma que no s'ha publicat mai enlloc, i per tant, no és massa adient per a Viquitexts, reservat per a obres prèviament publicades. Altres enllaços: w:es:Usuario Discusión:Ganon/Archivo/2#Coperativisime a Catalunya, federació farmacèutica, Viquillibres:La_taverna#Trasllats_a_Viquitexts. -Aleator 20:40, 6 set 2007 (CEST)Respon[respon]

Reanomenament[modifica]

Espero que entengueu que no estic fent tot això per ganes de liar la troca, però he intentat entendre què passa amb el nom d'aquest article i crec que hi ha un bon cacau. Deixo escrit el que he fet i crec que s'ha de fer, si algú opina alguna altra cosa podem utilitzar aquesta discussió:

  1. Existeixen 3 articles, dos dels quals amb un nom incorrecte (Coperativisime a Catalunya, federació farmacèutica i Coperativisime a Catalunya, federació falmacèutica).
  2. El llibre finalitzat (segons el resum d'edició del propi autor) es troba sota el nom incorrecte de Coperativisime a Catalunya, federació farmacèutica.
  3. En el nom correcte de l'article (Cooperativisime a Catalunya, federació farmacèutica) és ocupat per una versió no acabada del mateix.
  4. A més, no estic segur de si movent l'article principal es mouen les subpàgines, però això és un altre tema que s'haurà d'afrontar un cop solucionat la resta.Fet Fet! el que cal ara és reparar els enllaços interns de la caixa de navegació.

En conseqüència, he optat per la següent via, que necessita ajuda dels administradors:

  1. Esborrar l'article amb el nom correcte (Cooperativisime a Catalunya, federació farmacèutica)per mantenir posteriorment el resum d'edicions complet.Fet Fet!per Alvaro M
  2. Traslladar l'article sencer que actualment té nom incorrecte (Coperativisime a Catalunya, federació farmacèutica)Fet Fet!
  3. Esborrar els dos articles amb nom incorrecte (Coperativisime a Catalunya, federació farmacèutica i Coperativisime a Catalunya, federació falmacèutica).

Espero no donar més feina de la necessària, gràcies per col·laborar! --Loquetudigas 09:38, 20 oct 2007 (CEST)Respon[respon]