Usuari Discussió:95.124.151.158

Salta a la navegació Salta a la cerca
Hola, usuari anònim!

Aniria molt bé que et registressis com a usuari de Viquillibres, així podries signar en les discussions i podríem contactar amb tu més fàcilment. A més, gaudiries de més facilitats d'ús, com ara poder carregar imatges, reanomenar planes o usar eines d'edició avançades programables a les preferències. També tindries dret a votar en les decisions que la comunitat prengui.

Si et vols registrar, només cal que segueixis el curt procés de registre clicant l'enllaç on diu 'Registre/Entrada' a la part superior dreta de la pantalla. És fàcil, ràpid, anònim i gratuït!

Registre/Entrada Registra't
Col·labora a difondre
el coneixement lliure.

--Xavi Dengra (MISSATGES) 19:33, 15 març 2015 (CET)Reply[respon]

Sistema d'equacions[modifica]

He revertit els teus canvis a la pàgina Matemàtiques (nivell ESO)/Mètode de substitució, ja que entenc que s'han de permetre les edicions atrevides, però alhora el contingut existent era correcte i la teva edició ha "arrambat" amb tot (format, categories i tot el contingut previ) deixant una pàgina més o menys equivalent quant a contingut però molt més deficient quant a estructura i comprensió visual. T'animo a que et registris i puguis col·laborar al projecte, o si més que no puguem debatre la teva edició. Gràcies. --Xavi Dengra (MISSATGES) 19:33, 15 març 2015 (CET)Reply[respon]