Guia Ubuntu/Índex Jocs: diferència entre les revisions

Salta a la navegació Salta a la cerca
cap resum d'edició
Cap resum de modificació
Cap resum de modificació
'''Guia d'instaŀlació i configuració de JOCS a Ubuntu - GNU/Linux'''
 
;'''Introducció'''
 
Amb Ubuntu o qualsevol altre distribució derivada d'aquest hi podreu jugar amb una infinitat de jocs. Al Centre de Programari de l'Ubuntu els teniu al vostre abast classificats per temes. Amb l'escriptori Unity (el que en fa ús Ubuntu) podreu accedir al ''Programari'' amb la barra lateral esquerra, però si utilitzeu versions anteriors d'Ubuntu, o Xubuntu, ho podreu fer al menú ''Aplicacions - Centre de Programari de l'Ubuntu''. En ambdós casos, només heu de triar el que us convingui i prémer ''Instaŀla'l''. Els podeu cercar amb els menús per temes, o bé, si en cerqueu un en concret, podeu escriure el nom de joc a la finestreta superior dreta amb un símbol d'una lupa. Tingueu en compte que a partir de la versió 16.04 Ubuntuhan jacanviat noel utilitzanom eli Centrees dediu Programari d'Ubuntu, sinó que fa servir el de Gnome que es diu "Programari".
 
Amb Ubuntu o qualsevol altre distribució derivada d'aquest hi podreu jugar amb una infinitat de jocs. Al Centre de Programari de l'Ubuntu els teniu al vostre abast classificats per temes. Amb l'escriptori Unity (el que en fa ús Ubuntu) podreu accedir al ''Programari'' amb la barra lateral esquerra, però si utilitzeu versions anteriors d'Ubuntu, o Xubuntu, ho podreu fer al menú ''Aplicacions - Centre de Programari de l'Ubuntu''. En ambdós casos, només heu de triar el que us convingui i prémer ''Instaŀla'l''. Els podeu cercar amb els menús per temes, o bé, si en cerqueu un en concret, podeu escriure el nom de joc a la finestreta superior dreta amb un símbol d'una lupa. Tingueu en compte que a partir de la versió 16.04 Ubuntu ja no utilitza el Centre de Programari d'Ubuntu, sinó que fa servir el de Gnome que es diu "Programari".
 
Si utilitzeu Kubuntu, per instaŀlar aquests jocs, utilitzeu el entre de Programari Muon que teniu al Menú (K) pestanya "Ordinador" del llançador d'aplicacions.
Algunes distribucions com Lubuntu, tenen el Centre de Programari al Menú ''Eines del Sistema''.
 
Amb Linux Mint, els podreu instaŀlarinstal·lar gairebé toststots amb el Gestor de Programari. Algunes distribucions de Linux els haureu de cercar al Gestor de paquets Synaptic.
 
En aquesta guia podreu veure una petita selecció dels molts jocs que hi ha disponibles.
A continuació teniu una seŀlecció de jocs classificats per temes.
 
[[File:PortadaUbuntuJocs.jpg|thumb|right|500px|Portada Ubuntu Jocs per imprimir]]
 
;'''Sandbox'''
3.107

modificacions

Menú de navegació