Vés al contingut

Guia Ubuntu/Índex Jocs: diferència entre les revisions

m
Es retira la imatge Portada_guia_Jocs.pdf perquè l'administrador INeverCry l'ha esborrada de Commons pel següent motiu: Per commons:Commons:Deletion requests/Files uploaded by Miquel Adroer.
m Es retira la imatge Portada_guia_Jocs.pdf perquè l'administrador INeverCry l'ha esborrada de Commons pel següent motiu: Per commons:Commons:Deletion requests/Files uploaded by Miquel Adroer.
Línia 3:
'''Guia d'instaŀlació i configuració de JOCS a Ubuntu - GNU/Linux'''
 
 
[[File:Portada_guia_Jocs.pdf|thumb|top|400px|Portada Guia Jocs Ubuntu per imprimir]]
 
Amb Ubuntu o qualsevol altre distribució derivada d'aquest hi podreu jugar amb una infinitat de jocs. Al Centre de Programari de l'Ubuntu els teniu al vostre abast classificats per temes. Amb l'escriptori Unity (el que en fa ús Ubuntu) podreu accedir al ''Centre de Programari'' amb la barra lateral esquerra, però si utilitzeu versions anteriors d'Ubuntu, o Xubuntu, ho podreu fer al menú ''Aplicacions - Centre de Programari de l'Ubuntu''. En ambdós casos, només heu de triar el que us convingui i prémer ''Instaŀla'l''. Els podeu cercar amb els menús per temes, o bé, si en cerqueu un en concret, podeu escriure el nom de joc a la finestreta superior dreta amb un símbol d'una lupa.
667

modificacions