Guia Ubuntu/Thunderbird: diferència entre les revisions

Contingut suprimit Contingut afegit
Es crea la pàgina amb «== '''Thunderbird''' == El Thunderbird és un dels programes lliures més popular per a la gestió del correu. Hi ha versions tant per a Linux com per a Windows. Fàcil ...».
 
Línia 1: Línia 1:
== '''Thunderbird''' ==
== '''Thunderbird''' ==


El Thunderbird és un dels programes lliures més popular per a la gestió del correu. Hi ha versions tant per a Linux com per a Windows. Fàcil i complet com el Evolution, a l'Ubuntu el podeu instaŀlar utilitzant el ''Centre de programari de l'Ubuntu''. Tot seguit, al igual que el Evolution, el tindreu disponible al menú ''Aplicacions - Internet''.
El Thunderbird és un dels programes lliures més popular per a la gestió del correu. Hi ha versions tant per a Linux com per a Windows. Fàcil i complet com l'Evolution, a l'Ubuntu el podeu instaŀlar utilitzant el ''Centre de programari de l'Ubuntu''. Tot seguit, al igual que l'Evolution, el tindreu disponible al menú ''Aplicacions - Internet''.


Informació completa la trobareu aquí:
Informació completa la trobareu aquí:

Revisió del 17:40, 27 jul 2010

Thunderbird

El Thunderbird és un dels programes lliures més popular per a la gestió del correu. Hi ha versions tant per a Linux com per a Windows. Fàcil i complet com l'Evolution, a l'Ubuntu el podeu instaŀlar utilitzant el Centre de programari de l'Ubuntu. Tot seguit, al igual que l'Evolution, el tindreu disponible al menú Aplicacions - Internet.

Informació completa la trobareu aquí: http://ca.wikipedia.org/wiki/Thunderbird