Discussió:Història de l'art català/Natzarens catalans

Salta a la navegació Salta a la cerca

PLA DE TREBALL:[modifica]

Et presentem el nostre pla de treball: El primer de tot serà:

Documentar-nos sobre el tema que treballarem i analitzar-lo, sempre que treballem en algun apartat, cada una repassarem juntes la informació, cercarem i redactarem, sempre posant-ho tot en comú. A part de:

  • Afegir imatges per poder explicar millor la informació i elements visuals per facilitar que s'entengui fàcilment.
  • Redactar i millorar la informació sobre les principals obres dels Natzarens Catalans
  • Cercar i redactar informació sobre els Natzarens catalans destacats i col·locar-ne imatges
  • Repassar les faltes d'ortografia i actualitzar la informació d'algun apartat
  • Ampliar la informació sobre el Natzarisme i el seu context històric
  • Refer i ampliar les referències i la bibliografia

Som la Luiza Damoc, la Lidia Centeno i l'Olga García --Usuari:OGP0 19:56, 15 oct 2021 (CEST)Reply[respon]

@OGP0 @Luizapd07, Lidiacenteno: Hola! A priori el vostre pla em sembla bé, però penseu que per adaptar-vos a les dates d'entrega que apareixen a les instruccions del projecte hi haurà algunes tasques (revisar les referències i la bibliografia) que haureu de realitzar abans que d'altres. Tingueu-ho present, això. Està bé que preveieu treballar plegades i posant temes en comú: això es veurà si us aneu coordinant en aquesta pàgina i aneu intervenint en la feina de la resta de membres de l'equip, ja sigui fent retocs d'ortografia, format o estil.
Pel que fa als continguts, és preferible que dediqueu més estona a explicar què és el natzarenisme, d'on sorgeix, en quin context es desenvolupa… i a comentar obres dels natzarens catalans que no pas fer una llista d'artistes que es poden adscriure al natzarenisme, més enllà dels més destacats. Penseu que heu de generar uns materials que us haurien de ser útils per preparar el contingut de l'assignatura.
Si teniu dubtes podem continuar la conversa per aquí. Recordeu mencionar-me, que si no no me n'assabentaré! Sort! ESM (discussió) 12:17, 25 oct 2021 (CEST)Reply[respon]
Hola Olga! Tens raó a mi tampoc em funciona! Luizapd07 (discussió) 14:38, 31 oct 2021 (CET)Reply[respon]

Noies, he provat d'anar al primer link, però em surt error, podeu provar de veure si us funciona?, sinò el trèiem i el podem substituir per un altre link que funcioni @Luizapd07, Lidiacenteno:

@OGP0 @Lidiacenteno He trobar aquesta informació que podria ser útil per l'apartat de l'orígen de l'escut del comtat de Barcelona, #REDIRECCIÓ [[1]]. Que us sembla?

@Luizapd07, OGP0: De quin link parleu? --Lidiacenteno (discussió) 20:26, 31 oct 2021 (CET)Reply[respon]

@Luizapd07, OGP0: He afegit un nou link, que en podem treure bastanta informació.